26. mars 2009

begavet :: gifted

Jeg kjøpte ikke mye på årsmøtehelga. Faktisk bare fra en butikk, – Meretes Atelier. Jeg kjøpte nesten tråd, men klarte ikke bestemme meg, kjøpte nesten en Svenskt inspiret Japansk bok, kjøpte nesten fleece til skjørt…

Her kan dere se kjøpet mitt.

buy :: kjøp

Mønsteret er fra favoritt-mønster-desingeren Onion. Kjortelen hadde Meretes hjelper på seg, selvsydd fra hvitt stoff og med røde blondekanter + detaljer. Nå har jeg en del hvitt stoff her, og i går mens jeg viste mønsteret til søsteren, bestemte jeg meg for å sy en prøve til meg i det hvite stoffet.
Tror du jeg kan sy den i fleece/ ullboucle også?
Både Magfly og MarieFriis har sydde seg lignende kjoler og de frister veldig.

Knappene er kjøpt med tanke på de lekre japanske blonder-med-knapper som er i salg nå, og de merke-knappene kan kanskje få plass på et syetui alà det som “alle” syr nå?

Men etter dette må du ikek tro jeg kom tomhendt hjem!
Nei, sponsorene til NQF bidrar velvillig til småsaker som vi får i poser ved registreringsbordet, og se hva jeg kom hjem med.

gifts :: gaver

Jeg er selvfølgelig ekstra begeistret for linjalen med detalj fra fjorårets vinnerteppe i konkurransen 2008 (Magnhild Tautra sydde det), men disse små og store stoffbitene, mønstrene og spoleboksen fra Janome, er vel verdt en ekstra mysing.
I posen lå det mange fine prosentkort bland reklamen, – noe til bruk på årsmøtet og noen for også senere bruk.
Hurra!

friendly gifts :: vennegaver

Når man treffer på venner og kjente, så kan det hende at det vanker gaver.
Sigrun overleverte en lenge godt sendt smartpakke full av stoffbiter fra restehaugen. Er de ikke nydeligen? Egentlig skulle jeg få sokkegarnet, men så puttet hun “noen” restebiter oppi esken som “polstring”.
Hurra!

Hjerte har jeg fått av QuilteLine fra Lappestua i Ålesund. Jeg kan få sette navnet mitt sjøl på den, sa hun. Hjertet pyntet flott opp på veska mi (den kjøpte, du vet) resten av årsmøtehelgen.

Some of my great finds (bought and gifted) from the weekend with great quilters.

6 kommentarer:

 1. Jeg er spent på hvordan kjortelen blir! Mye fint tøy i "pakken"!

  SvarSlett
 2. Eg brukte ullboucle (frå Stoff og stil), men den loar veldig. Eg har meir tru på den som heiter Ullfilt. Har sydd litt av den og, men det er ikkje klart flor blogging heilt endå :-)

  SvarSlett
 3. det kan jo bli masse flotte saker ut av den restahaugen der

  SvarSlett
 4. Gifts to a gifted lady!

  Du har en egen evne til å få noe eget ut av det minste, så jeg er helt overbevist om at du får en tunika/kjole helt etter ditt hode bare du får pusla litt i ro og fred.

  SvarSlett
 5. Hei! Nå har jeg kommet meg tilbake fra en tur til Tigerstaden, uten at jeg så noen tigre..
  Jeg ble så nysgjerrig når jeg las om Qtreff i Gøteborg.. Når i mai er det?
  Jeg fikk så lyst til å prøve å komme meg dit!!
  Ellers mye fint som alltid i dine innlegg, og mønstret ser fint ut. Hvor får man tak i de?
  Jeg har nylig kjøpt en hel haug ( ikke lagt ut på blogg...kanskje jeg burde..) fra en norsk nettbutikk. Jeg har store planer om å sy klær når det nye syrommet blir klart! Klem og gode dager til deg!!:-)

  SvarSlett
 6. Godt å se at pakka endelig er kommet til sitt nye hjem. Håper du kan bruke innholdet:-)). Klem

  SvarSlett