8. mars 2009

bloggskrivere :: bloggers who write

Jeg har fått en håndfull sitroner og igår satte jeg i gang å lage sitronsaft.
Den ble bitrere enn jeg hadde tenkt, for så du noe nytt innlegg fra meg i går?

“If/ When life hands you lemonds, make lemonade.”

Kort fortalt, det ble stopp i prosessen.

Lemonader eller ei, – “februar” må nok bare merkes som den blå måned for meg. Mye av typen snø, lys, vær kan få skylda. Men jeg klager ikke. Eldre blir man og da, når en vet, bør en vel se det komme og ta sine forholdsregler. Se blålyset før det fyller hele bakspeilet, liksom.

Amanda spiller på lag med mannen og barn i sin blå måned.
Jeg spilte på lag med mimreminner, ungdomsår og klær i tiden, samt sjekket inn på et par favorittskuespillere sist uke.

{ guro tagget meg på flickr :: akkurat nå }

right now :: 21 jumpstreet

{ tag:: hobbygaaasa, mianns, solgrim, anneshule, magfly + sønn }

Hege gav meg sitron-utmerkelsen for “god holdning og/ eller viser takknemlighet” (ifølge google translater). Hurra!
Returnerer den fordi jeg også liker at du setter barn og uteliv i fokus, Hege, med bloggen “På tur med barn”.

Amanda, mor og forfatter, fokuserer også på livet med barn, det kreative og naturlige i hverdagen, søm og strikking, og også, på en pen måte som ikke føles påtrengende, ærlighet og litt reklame-annonsering som sper på familieøkonomien.

9’na, Catta og Petunia kom inn i livet mitt i (nesten) trespann:

9’na begynte i det små som sideblogger sammen med datteren, men i dag har begge, både 9’na og Catta, tenkefulle, tanksomme blogger med hverdagsbetraktninger, gullkorn og smil vi alle kan trenge. ) 9’n skriver en setning eller tre, og jeg “er” der og kjenner meg bare så-å godt igjen.

Petunia står på og engasjerer oss mange her ute i bloggerland: Først kom fotosafari og nå har hun dratt i gang en norske versjonen av ABC i ord og bilder.

Miann maler og lager collager, men også så mye mer. Gjenbruk (moderne språk : re-desing) er hun også god på. Det smitter! I hvert fall til sjelen.

Anne inspirerer meg med sine kreasjoner og sitt fargevalg, valg og ord. Her kan jeg senke skuldrene og nyte, for jeg kjenner meg igjen, der også.

Nå vet jeg ikke akkurat om “sitron”- utmerkelsen vil falle i smak hos disse, men jeg sender med en stor kilopakke sukker i tilfelle det blir sure miner.

lemon

God søndag!

5 kommentarer:

 1. Jeg synes dette er en blå måned også...tung tid men likevel en bytning og det er der jeg sliter mest tror jeg. Liker ikke forandringer. Hehe! Håpløs der.
  Når det gjelder blogging og bloggvenner, så er vi en stor fin gjeng her inne og vi henter nok alle inspirasjon fra hverandre:) Jeg begynte å blogge mest fordi jeg følte meg litt "ensom" på en måte og som en stor bombe full av kreativitet jeg ikke fikk ut.
  Føler det ikke på den måten lengre, kan man trygt si. Bloggen er god "terapi".
  Klem fra meg.
  Jeg bruker ikke petuniaphoto så mye lengre... har bare noen gamle bilder lastet opp dit. Da kvoten var full, så opprettet jeg denne.

  SvarSlett
 2. Blogger godtar hvis ikke direkte lenker i kommentarfeltet i dag,har prøv flere steder, men du finner det her: http://www.flickr.com/photos/26752126@N03/
  Jeg oppdaget nettopp at du har sendt forespørsel om diverse alonger. Men den aller sikreste måten å nå frem til meg er nok via bloggen eller mailen min. Leser skjelden kommentaerene på flickr:)

  SvarSlett
 3. Med sitroner er det vel "alt med måte" som teller, er det ikke? Det er i alle fall det som skiller mellom friskt og surt, innbiller jeg meg.

  Kjekt å se deg her inne, du har blitt merkelig rolig..!

  Og gratulerer med dagen!

  SvarSlett
 4. :-) Då har mora og sonen fotografert. Ha ein framleis fin kveld :-)

  SvarSlett
 5. Du verden, så hyggelig å se disse vakre ord. Tusen takk og hyggelig at du finner glede og inspirasjon. En sitron-utmerkelse er flott. Jeg har jo til og med lest boken " Små sitroner gule" :)
  Nå har jeg akkurat hatt to uker med sol og varme, så jeg satser på at min blåe tid er over for en stund.
  Stoor klem til deg for di du er den du er!

  SvarSlett