26. september 2009

bloggliste :: links

Blogger skal ryddes opp i med jamne mellomrom. Er det for mye i sidemenyen? Er det noe som er utdatert? Er det linker som ikke fungerer mer, og er de aktuelle på denne lista i dag?

Jeg har det ganske lett om dagen, - og er heldig: Mine favorittblogger og bloggere har fortsatt lyst til å stå på link-love lista mi. Den ble kort, og desto tydeligere. La meg presentere:

* hobbygåsa
* hanne :: hanne's quilt corner
* elisabeth augusta :: regnbuesting
* liv :: livs lerret og annet 
* rita :: ritas lille verden
* sigrun :: sigruns blog
* sølvi :: sølvi's blog

Jeg har tenkt å behold en del av idebankene, kanskje bytte ut noen. Og så tenkte jeg at jeg skulle sjekke om du har meg på din linkliste (av de jeg har på min i dag), for da setter jeg jo selvfølgelig opp din hos meg her. Skulle bare mangle.

ps. Dag 2 i "31 days to build a better blog" satte fokus på lister i en bloggpost. Darren Rowse/ ProBlogger hadde en serie gående i 2005 og 2009, og det er disse tipsene som har havnet i dag-for-dag bok. Hurra!

Jeg har lest meg gjennom den gamle 2005-versjonen 2 år tilbake, og siden har jeg abbonert på bloggen og fikk med meg 2009-versjonen. Glem at det er for blogging/ bloggere, - tenk mer selvinnsikt og kanskje profilering + markedsføring?

 

I'm working on the days and tasks of Darren Rowse/ problogger's book. Even though most of his posts are aimed at bloggers who earns or want to earn their living on blogging, this book is much more for the average blogger, - look at it as a way to get to know your blogging self better, and maybe straighten out your profile and marketing.

I'm also doing some decluttering on my link list and find that maybe that lists like this is not so much looked into after most readers use the RSS-feeds?

I got a short list of bloggers who want to still be on my link-love list.
After some thinking, I still want to keep some of the links to sites with good ideas that I often visit. And I will look into a couple of blogs where I was earlier on their link-love lists, - of course I'll keep them on my list, too.

6 kommentarer:

 1. Du er på min liste. Jeg synes du har en spennende blogg, og jeg liker så godt bloggtipsene dine. Jeg er, halvannet år etter at jeg begynte å blogge, fortsatt en amatør. Har lyst til å eksperimentere med bildene, men får det ikke helt til på min kjære Mac.

  SvarSlett
 2. Jepp, du står på min bloggliste også. Og der blir bloggen din stående! Liker at du blogger om å blogge, har lært masse av dine tips. Tusen takk!
  Stilige sko foresten...

  SvarSlett
 3. Du er en av mine favoritter og er på blogglista mi!! Jeg har hatt en liten pause, men er tilbake nå.. Ha en fin høstdag!

  SvarSlett
 4. Ja, selvfølgelig står du på bloglista mi ; )
  Masse inspirasjon hos deg som jeg gjerne vil at andre skal få ta del i også.

  SvarSlett
 5. Hei og takk for at du tok deg tid til å kommentere hos meg, i min splitter nye blogg!
  En av grunnene til at jeg nå bytter blogg er nettopp dette å kunne lage lister, trikse med tekst og bilder, gjøre innleggene mer interessente med uthevet tekst og lignende. Min blogg på eget domene hadde ingen slike "artige" hjelpemidler.
  Ha en fin ny uke!

  SvarSlett
 6. Hei :-) Bloggen din var en av de første jeg begynte å følge med på, da jeg beveget meg inn i bloggverden for ca ett år sidenj, uten å kommentere riktignok. Jeg synes du har mye inspirerende stoff, og ikke bare "tekstil" forstand. Har først nå (under tvil) skaffet meg egen blogg, og skal finlese bloggtipsene du lenket til, (og ja du står selvfølgelig på blogglista mi).

  SvarSlett