8. desember 2009

hvitt { 17 } white

Tror du det blir hvit jul hos deg? Her kan man jo lure, – jeg har ikke våknet opp til lyden av stille snø, bare knasing fra is i 7 kuldegrader.

#8 :: hvitt :: white

Fra mørkt til lyst, – jeg må si at jeg liker lyse rom, at interiøret er lett og lyst og luftig slik at de rommene vi har, ikke kjennes små og mørke. Det er jo ikke så rart. Ingenting føles så uendelig vidt og fritt som en snøhvit vidde på vinterstid.#8 :: hvitt :: white

Fargevalg kan være vanskelig. Eller så vanskelig som en gjør det til.
For meg handler det jo om å bli bedre kjent med seg sjøl, over tid, og da hjelper det med år på baken (ja, ikke den baken, akkurat).

Jeg vet at rom jeg bor i, bør være lyse. En god del møbler også. Når jeg syr/ er kreativ tidlig på våren, trekkes sylyst og øyne mot skarpte, klare farger, og når det glir mot jul, savner jeg mer rødt i stoffsamlingen.

Og hvitt papir.

tags :: merkelapper #1

Det som ser ut som klistremerker eller glansbilder, er utklipp fra en viss julereklame som kom i posten. Mye fint å klippe fra den.

De små pappremsene (ca. 10-12 cm x 3-4 cm) fikk hull, skrå hjørner og en grønn tråd  i seg. Sammen med rødt pakkepair og hvitt pakkebånd, tenker jeg at de kan bli bra?

tags :: merkelapper #2

flere merkelapper
* røde hjerte-merkelapper (gamle bloggen :: 2005)
* grønne tre-merkelapper (2006)

mer hvitt
* jul i sølv og hvitt
* hvitt – en varm interiørfarge 
* mange nyanser av hvitt
* hvit fredag hos marie friis

:: flere fargerike desemberbloggere

2 kommentarer:

  1. Syns de var riktig så skjønne :)

    SvarSlett
  2. Enkelt og flott! Kribler litt i kreativfoten nå.

    SvarSlett