3. mai 2010

blå mandag :: #2 :: monday's blues

Den blå mandagsplanen var god å ha, ser jeg, for når den revurderes og sammenlignes med uka som har gått, er jeg storfornøyd: En fin uke, mange minner, mange tanker om veien videre og et hyggelig hjem (eller to) å komme tilbake til i kveld.

En ny uke står for dør.

#1 :: Fokusere på gleden over å feire en konfirmant og treffe mange familiemedlemmer i godt selskap (og ikke bekymre meg over at bunaden kanskje må henge i skapet i år).

#2 :: Se over og rydde i forrige ukes fotominner, klargjøre litt og se over notater. Veien videre med de få broderstingene som ble tatt? Eller nykjøpte stoffer og inspirasjoner som kom underveis?

#3 :: Vårtegn og vårgrønt: Både fange med kamera og finne i stoffbunken. Målet er å se over og samle grønt på syrommet.

#4 :: Sømfronten sier et par siste quiltelinjer og en lukkekant på konfirmantens grønne ønsketeppe: Framtidshåpene er (lyse-) grønne for den gutten, må vite.

#5 :: Flere podcaster er klargjorte (og litt sprek gåmusikk: Jeg har jo nye gå-seg-sterk sko!) og i heimens våryre glede kan kanskje vinteren ryddes bort?

linen :: håndtrykket lin #4 linen :: håndtrykket lin #2
linen :: håndtrykket lin #3

* margret behrends-kohl :: Werkstatt für Textilgestaltung

Hva er dine blå mandagsplaner for uka som er nå?

3 kommentarer:

 1. Planer er gode å ha. Å lese om andres planer gjør det litt lettere å komme igang med å tenke på egne planer.

  Dette uken står i korpsets tegn. Øvelser, skriverier og dugnad.

  SvarSlett
 2. Det var superfine stoffer!! Noe nytt!! Og inspirerende!! Hilsen anneKari:-)

  SvarSlett
 3. Hei. Denne uka blir det bryllupsplanlegging, sangøving, quiltemøte, show med Great Garlic Girls, og til helga besøk av yngstemann. Skal jo prøve å få sydd litt også opp i det hele.

  SvarSlett