16. februar 2011

post :: mail

Her om dagen kom det en tykkere konvolutt en vanlige regninger i postkassen.

sweet :: søt nålepute

Turid hadde en liten feiring på bloggen sin. Ja, det er via henne jeg fant fugler, og hus og blomster. Først var det et par koppematter, så kom det til en fargeglad nålepute. Heldige meg ble trukket ut og fikk nåleputa!

Vet dere  hva jeg liker allerbest? At det står “reserved” på den, – som om den var holdt av og lagt til side bare for meg.

I det siste har det florert med feiringer og giverglede rundt om på de bloggene jeg følger, men det er ikke alltid så greit å få seg til å legge igjen en kommentar i rett tid. Hva som skjer? Nei, si det. I hodet kommenterer jeg jo, men i praksis legger jeg igjen få spor. I praksis legger jeg vel igjen veldig få spor uansett om det er en vanlig dag eller en superfeiring. Er det ikke dårlig gjort?

journal :: notatboka

Bloggerlivet fører mange goder med seg for oss kreative. Jeg har tro på at vi har unike muligheter til å vise fram det vi lager ved hjelp av tekst og bilder. Vi er en fantastisk gjeng med kreative blogger som deler masse god kunnskap og masse flotte tanker.

Jeg mener ikke at vi skal blottstille sjela og vise fram mer enn vi føler er trygt for oss, men vi har mulighet til å forme presentasjonen av våre egne arbeider og inspirere andre til å være kreative.

Er det ikke flott?

Jeg skulle ønske at jeg for min egen del ble flinkere til å legge igjen spor og gi litt tilbake til alle dem som inspirere meg og gir meg gode innfallsvinkler til å gripe fatt dagen.
Faktisk, – jeg begynte allerede så smått før nåleputa dumpa ned i postkassen.

Vit at jeg setter utrolig stor pris på mange av dere der ute, savner en del gamle blogger som har “gått inn”, men finner også fram til nye bekjentskaper og inspirerende mennesker.

3 kommentarer:

  1. God morgen :o) Jeg er veldig enig med deg. Siden jeg begynte å blogge for snart 2 år siden, har kreativitetet og skapergleden akselerert - kanskje litt i meste laget....:o) For det er så utrolig mye inspirasjon ute i bloggeverdenen, jeg ante ikke at det var slik det var. Men det er kjempegøy, har fått mange nye bloggevenner, både innenlands og utenlands. Jeg elsker å se alt som blir laget og bli insiprert, det er en stor glede :o) Men jeg må jo innrømme at jeg har brukt noen kroner ekstra på stoff og mønster som jeg bare MÅTTE ha, og ikke har hatt tid å gjøre noe med ennå.... Men gjør ingenting det, jeg har jo mange spennende prosjekter som venter på meg :o) Ha en flott dag. Klem Merete

    SvarSlett
  2. Koselig med premier og gaver. Jeg er enig med deg, det er veldig hyggelig med overraskelser. Og jeg også savner endel "gamle" blogger men tenker at verden går jo videre utansett, så det er bare å henge med....

    SvarSlett
  3. Hei!! Du er en klok dame, det har jeg skjønt!! Jeg lar meg stadig inspirere her inne i bloggland. Jeg har feks laget de blomstene du hadde gjort på samsøm!! De ble ganske fine!! Måtte bare prøve..... jeg vil gjerne sy masse, men ender ofte med å strikke!!?? Jeg kommenterer ofte i hodet, da helst hos de jeg ikke er helt enige med. Har skjønt at da er det lurt å holde klaffen..... Men så er det noen som jeg stadig kommuniserer med å det er veldig hyggelig!! Hilsen AnneKari:-)

    SvarSlett