16. februar 2013

hjertelig :: lovely

Alle hjerter gleder seg, gleder seg, gleder seg...

Hjerteballonger fra Menybutikken der sønnen jobber. De hadde invitert til åpent hus med masse smaksprøver og gode tilbud, og også en tapasmeny for 4 til kveldens kjærestepar.

Neida, jeg var ikke i den kategorien. Ikke der og da i butikken.

Men det er ikke det viktigste, - jeg har mange som jeg trives med og bryr meg om. Og mye er gjensidig, heldigvis. Og året har mange andre dager enn 14. februar som en kan glede hverandre på.

Som å sy tepper til sykehuset og barn der.

I quiltelaget er det andre vinteren vi syr sammen en tirsdagskveld til tepper-som-varmer. Denne gangen plukket jeg med meg av de nyere rosa, brune og grønne stoffene. Innimellom lurte noen gode, gamle seg inn.

Jeg grunnet litt på det da jeg skjærte opp 2,5 inch remser. Lurer på om ikke det eldste grønne er omtrent 20 år? Tiden går jammen fort!

Og allikevel kjennes det som i går da det kom i hus. Like gode og like kjære. Hva er det de sier,- gammel kjærlighet ruster ikke? Når jeg ser på alle stoffene og tenker på all glede de har gitt meg, og alle gleder de vil gi meg i årene som kommer, banker hjerte litt ekstra.

Jeg er heldig som har en hobby som gleder meg, og som jeg kan glede andre med.

Det ble en lappetopp sydd som en jelly roll race quilt. Rakk det akkurat, kutting inkludert, på kveldens 3 timer.

Mor har quiltet sitt midt i remsene, og det ble så fint at jeg gjør det også. Vatten sponser quiltelaget. Bakstykket har jeg, - en bit i mørk sjokoladebrunt og sterk rosa.

Lurer på om jeg skal ha sterk rosa lukkekant?

 

2 kommentarer:

  1. Flotte og fargerike stoffer du har brukt her. Gladfarger, akkurat det jeg liker best :-) Regner med at det vil slå an hos barn også. Rosa lukkekant kan bli fint, men hva med å bruke flere farger i lukkekanten? Tror det kan bli knall...

    SvarSlett
  2. Flott teppe til en flott sak! Dette kommer til å bli satt stor pris på av den som får det:) Tror jeg ville valgt mørk ramme for å fremheve alle de nydelige fargene, men rosa blir også lekkert. Ha ei flott uke, her er det vinterferie:)

    SvarSlett